Maa-ainekset

Kivi- ja maa-ainesten kuljetus | Tampere

Mansen Kaivin Oy on erikoistunut erilaisten maa- ja kiviainesten myyntiin ja kuljettamiseen. Oletko rakentamassa taloa, pihaa tai tietä? Toimitamme kivi- ja maa-ainekset perille kohteeseen joustavasti ja luotettavasti.

Sora

Sora on ominaisuuksiltaan sekä vettä läpäisevää että kantavaa. Sora sopii hyvin esimerkiksi rakennuksen, tien tai pellon salaojitusten tekoon.

Sepeli

Oletko rakentamassa terassia tai omakotitaloa? Sepeliä on toimiva aines rakentamisen yhteydessä, kuten terassin rakenteiden pohjamateriaalina, perustuksen alakerroksissa. Sepeliä käytetään myös salaojaputkituksen asennusten yhteydessä.

Sepeli on rakenteeltaan teräväreunainen kiviaines, jolloin sitä ei kannata laittaa ajotielle. Pengerryksissä ja sokkelin vierustalla koristeena sepeli kuitenkin toimii hyvin.

Murske

Pienemmän raekoon kalliomursketta käytetään yleisesti muun muassa päällysteenä pihoilla ja pihateillä: pintamateriaalina, hiekoituksessa ja koristelussa. Murske ei ole rakenteeltaan yhtä terävää kuin sepeli, ja siinä on joukossa myös hienojakoisempaa kiviainesta.

Isomman raekoon kalliomurske soveltuu puolestaan esimerkiksi rakennusten ja teiden kantaviin kerroksiin.

Kivituhka

Kivituhka soveltuu oivallisesti pihan viherrakentamiseen, kuten nurmikoiden reunukseksi tai kulkutien päällysteeksi. Oletko asentamassa pihallesi pihakiviä tai -laattoja? Kivituhkaa käytetään usein niiden alla tasoitekerroksena sekä luonnonkivien, kuten liuskekiven asennuksessa ja saumaamisessa.

Multa

Multa toimii hyvänä ja vehreyttävänä kasvualustana pihapuutarhoissa ja erilaisissa istutuksissa. Saat meiltä multaa esimerkiksi nurmikon tekoon tai paikkaamiseen, kasvimaan perustamiseen sekä pensaiden ja puiden istutukseen. Multa on jokaisen kauniin pihan perusaines!

Hiekka

Hiekkaa voidaan käyttää muun muassa rakennuksen pohjan täytössä tai muutoin monipuolisesti pihan täyttötarpeisiin. Hiekka soveltuu myös pihalaattojen alusmateriaaliksi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!